Yüksekokulumuzun "Şarkışla Bilim, Sanat ve Kültür Kulübü" Tarafından Şarkışla Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nda Düzenlenen Konferansta Yüksekokulumuz ve Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü Tanıtıldı

Haber Tarihi :   15.11.2023

Şarkışla Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen konferansta, "Şarkışla Bilim, Sanat ve Kültür Kulübü" olarak öğrencilere, Yüksekokul Tanıtımı, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü hakkında kapsamlı bilgiler sunuldu. Ayrıca, meslek tercihlerinde bilişimin önemi üzerine ve bu alandaki kariyer olanaklarına dair bilgileri paylaşıldı.

Konferansta konuşmacılar, günümüzün hızla dijitalleşen dünyasında bilişim alanının gittikçe daha fazla önem kazandığına  dikkat çekerek, öğrencilere bu alanda kariyer yapmanın avantajlarını anlattı.

Katılımcılar, konferans boyunca interaktif sunumlar ve soru-cevap seansları aracılığıyla Yüksekokulumuzun sunduğu fırsatları daha yakından keşfetme imkanı buldu.