Şarkışla Bilim, Sanat ve Kültür Kulübü Tarafından TUBİTAK Proje Sergisine Gezi Düzenlendi

Haber Tarihi :   07.03.2024

4-7 Mart 2024 tarihlerinde Aksaray ilinde düzenlenen 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nın ön eleme aşamasını geçen projelerin sunulduğu sergide, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü öğrencilerine iyi örnekler sunmak, proje yapmaya teşvik etmek ve bu örneklerin yaygınlaştırılması amacıyla Yüksekokulumuz "Şarkışla Bilim, Sanat ve Kültür Kulübü" tarafından  araştırma gezisi düzenlendi. Geziye Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Abdullah KAYA, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdulkerim GÜLER, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem KARAKAŞ, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mesut POLATGİL, Arş. Gör. Mahmut CENGİZ ve öğrenciler katıldı.